LEGOLENDAS – smagiausia kemperiu!

Vienas populiariausių Vokietijos teminių parkų – Legolendas, turi savo kemperių kaimą. Nuo kemperių kaimo iki Legolendo yra maždaug 10 minučių kelio pėsčiomis. Jūsų patogumui parke yra įrengti dušai, virtuvėlė, nemokamas internetas. Tai ne tik labai patogi kempingo vieta, bet taip pat geras būdas sutaupyti. Viena naktis, kartu su 2-jų dienų bilietais į Legolendą, keturių asmenų šeimai kainuos 168 eurus. Šios kainos gali keistis priklausomai nuo sezono, todėl patartume iš anksto užsisakyti šį paketą internetinėje svetainėje kurią galite rasti čia: (http://www.legoland.de/en/LEGOLAND-Holiday-Village/Campsite/). Kiekvieną vakarą Legolendo kemperių kaime yra rengiamos specialios programos jūsų mažiesiems, tad tikrai nebus kada nuobodžiauti – animaciniai filmai po atviru dangumi, įvairūs žaidimai, lego statinių konkursai ir daug kitų užsiėmimų, iš kurių net bus sunku išsirinkti labiausiai patrauklų.

Jeigu nuspręsite apsistoti kitoje vietoje, nepamirškite pasirūpinti bilietais. Legolendo internetinėje svetainėje (www.legoland.de) rasite visas sezonines bilietų kainas ir galėsite iš anksto užsisakyti bilietus, taip sutaupydami ir pinigų ir laiko.

Praktiniai patarimai keliaujantiems į Legolendą

Taigi, dauguma žmonių, aplankiusiu šiuos teminius parkus, skundėsi, kad maisto ir gėrimų kainos yra itin dideles, tad jūs tūrėsite galimybe sutaupyti, pasiruošdami užkandžius ir gėrimus prieš apsilankant parkuose. Be maisto ir gėrimų yra dar keli būdai sutaupyti, tad jais ir dalinamės su jumis.

1. Teminiams parkams (LEGOLENDAS ir DISNEILENDAS) lankyti rinkitės šiokiadienį – keletas žmonių minėjo, kad ramiausios dienos yra pirmadienis ir antradienis. Savaitgaliais turistų srautai būna ypač dideli, tad teks puse dienos praleisti laukiant eilėse prie atrakcionu.

2. Prieš eidami, namuose pavalgykite itin sočius pusryčius-taip sutaupysite ir pinigų ir laiko.

3. Pasiimkite kuo daugiau užkandžių ir gėrimų su savimi, nes maisto parduotuvių parkuose nerasite.

Komentarai


Warning: file_put_contents(/home/kemperiu/domains/kemperiu.lt/public_html/wp-content/uploads/essential-addons-elementor/78ce372e0.min.js): failed to open stream: Permission denied in /home/kemperiu/domains/kemperiu.lt/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Generator.php on line 274